Datum : 24/04/2007 09:25 - Bericht van : Jeanette Wester uit IJmuiden
Op zondag 22 april hebben we met een groep van 9 kinderen een kinderrondleiding gedaan.De kinderen waren rond de 9 jaar.Gids Leo wist met zijn verhalen en foto's de kinderen gedurende drie uur te boeien. Vooral de 'granaten' en de bezoeken met zaklantaarns de bunkers in hebben indruk gemaakt!Het was leerzaam en heel erg leuk!Een pluim voor Leo!
Datum : 18/04/2007 08:31 - Bericht van : leanne vlaspoel uit rotterdam
beste mensen ik weet dat dit gastenboek hier niet voor is gebruikt maar ik weet niet hoe ik het anders kan vertellen ik ben leanne en 11 jaar ik ben op zoek naaar mijn opa . gerard vlaspoel en toevallig zag ik hier jim vlaspoel en aangezien er nog maar 1 famili vlaspoel is in heel nederland dacht ik kan misschien geholpen worden
groetjes leanne
Datum : 17/04/2007 12:53 - Bericht van : nicole uit
echt geweldig ik heb vandaag met de hele klas een rondleiding gekregen. zoooo leuk ga ik nog es een keer doen zeg!!

-xxx- nicole
Datum : 08/04/2007 00:40 - Bericht van : Sebastiaan Bosveld uit Haarlem
Beste WN2000, mooi werk verrichten jullie, ik zag laatst ook de graafmachine naast de 450b staan, en toen schrok ik ook wel even. Later bleek dat deze werd uitgegraven, fantastisch.

Ik ben nu ook ongeveer een jaar aan het bunkeren geslagen (wederom!) en richt mij ook voor een groot deel op ijmuiden!

Hoop deze zomer een keer een bezoek te kunnen brengen!

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Bosveld.
Datum : 26/03/2007 19:48 - Bericht van : Mieke Freijer uit hoofddorp
Voor het verjaardags partijtje van onze zoon Mike op 24 maart zijn we met 6 kinderen in de leeftijd van 8/9 jaar op pad gegaan met gids Leo voor een kinderondleiding. De rondleiding bestond uit uitleg,spel en spannende dingen in de bunkers. Het is voor iedereen aan te raden de reacties van de kinderen: cool, super gaaf en wanneer gaan we weer? Complimenten aan de gids Leo wat hij vertelde op een kindvriendelijke wijze boeide de kinderen enorm. De rondleiding is zeker een aanrader voor groot en klein. We hebben een hele leuke middag gehad.
Klik om terug te keren naar de hoofdpagina