Datum : 25/05/2018 21:22 - Bericht van : Louis de Preater uit Krommenie
Rommelig museum zonder verhaal waarvan de suppoosten geen enkele kennis hebben , het lijkt meer op een uitdragerij van 2e hands rommel waaronder veel slechte kopie uniformen en spullen die nauwelijks een verhaal vertellen ( de suppoosten kunnen dat in ieder geval niet )

REACTIE BESTUUR:

Beste "Louis", met personen die zich schuilhouden achter een valse naam kunnen we niets. We kunnen ons als museum ook geheel niet vinden in jouw aantijgingen. Mocht je een slechte ervaring met ons museum of onze suppoosten hebben, kan je het bestuur altijd bereiken via info@bunkermuseum.nl. Dan kan het bestuur een serieus gesprek aan gaan, je probleem aanhoren en zoeken naar een oplossing. Hiervoor ben je van harte welkom in het museum. Dan horen wij ook graag wat er volgens jou aan onze collectie niet klopt.

Met vriendelijke groet,
-Bestuur Bunker Museum IJmuiden
Datum : 10/05/2018 22:10 - Bericht van : Natasja uit Zwolle
Enorm genoten van de rondleiding gister met Leo!!
Bij de kinderrondleiding.
Hij heeft ze op een leuke manier geintresseerd in wat er allemaal gebeurde tijdens de tweede wereld oorlog in Ijmuiden maar ook erbuiten.
Top!!
Datum : 03/10/2017 15:23 - Bericht van : Eva Mulder uit Nijmegen
hartstikke leuke rondleiding gehad samen met mijn vader een paar weken geleden. de rondleider vertelde het allemaal erg leuk en uitgebreid! we hebben veel geleerd!
complimenten naar de rondleider!
Datum : 14/09/2017 16:36 - Bericht van : Kees Perquin uit Delft
Een erg leuke excursie gehad van gids Maarten. Veel geleerd en veel gezien. Een leuk 'kijkje in het verleden'. Waar wanneer je het weet nog veel van te zien is.

Bedankt!

Kees Perquin
Datum : 09/09/2017 22:15 - Bericht van : Peter Mulder uit Nijmegen
Vandaag 9 september 2017 samen met mijn dochter Eva een buitenrondleiding gehad met gids Maarten Schultz.

Diverse bunkers bezocht met verschillende functies, munitie-opslag, manschappenverblijven, maar ook bunkers met meetapparatuur om de afstand te bepalen tot doelwitten, zowel vanuit de zee als vanuit de lucht. Deze gegevens werden dan weer doorgegeven aan de geschuts-bunkers met de kanonnen.

Wij hebben veel geleerd van de uitgebreide uitleg van Maarten, Bedankt hiervoor Maarten!!

Peter Mulder
Eva Mulder


Klik om terug te keren naar de hoofdpagina